Maling Vesterbro

Mangler du hjælp til maling på Vesterbro? Så er hjælpen lige om hjørnet

Er dine facader famlet eller dine vægge slidt ned? Så står H.C. Andersens Malerfirma klar med en hjælpende hånd. Vi har stor erfaring med maling både indendørs og udendørs. Vi skræddersyr en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Vesterbro

Skal du have malet vægge eller vinduer? Vi giver gerne et godt tilbud!

Bor du på Vesterbro og står og mangler en maler? H.C. Andersens Malerfirma tilbyder maling til både private og erhverv. Vi vil gerne imødekomme de behov og ønsker, som du må have, og derfor kan vi udføre de fleste maleropgaver. Indendørs kan vi klare maling af vægge, trægulve, badeværelset mm. og udenfor kan vi klare maling af facade, vinduer og døre.

Billede af Danny fra HCA

Uanset hvilken løsning du mangler, står vores hold af dygtige og erfarne håndværkere klar til at hjælpe dig. Vi ved, at ikke to boliger er ens, og det samme gælder deres behov og ønsker for maling, og derfor arbejder vi hver gang for at gøre din maling til en god historie.

Du får altid kun faste priser hos H.C. Andersens Malerfirma, hvilket vil sige, at når kontrakten er underskrevet, vil du aldrig betale mere end den påførte pris! Det er gratis, når vi kører ud til dig. Hvis vi skal parkere inde i byen, har vi på forhånd beregnet et estimat for parkeringstaksten. Overstiger parkeringen dette, betaler vi selvfølgelig differencen. Vi vil kun arbejde ud fra ærlige og transparente priser, som gør at du altid ved præcis hvad du betaler for!

Læs mere om vores priser her.

Kun det bedste er godt nok, når det kommer til din maling

Du skal vælge H.C. Andersens Malerfirma, når kun det bedste er godt nok. Vi er specialiserede og autoriserede malere, som har mange års erfaring i branchen, og vi er vant til både større og mindre udfordringer. Vi har hjulpet talrige hjem med at få ny farve på væggene eller opfriske gamle døre med et frisk lag maling.

Du får den bedste service, og vi leverer kun løsninger i høj kvalitet, så din maling bliver til en god historie. Når du køber maling gennem os, er du desuden altid dækket af vores skarpe garantier, som sikrer dig en god service.

Læs mere om vores garantier her.

For at gøre din maling til en god historie, arbejder vi ud fra værdierne: troværdighed, god kundeservice og høj kvalitet, da vi mener, at disse tre faktorer sammen udgør fundamentet for en god oplevelse. Dig og dine behov er det vigtigste for os, og vi arbejder for altid at give dig den bedste løsning.

Vi er passionerede og brænder for vores fag, og ønsker at du får et resultat, som giver nyt liv til rummet og kan bringe glæde i mange år fremover – hvad end det er til dit private hjem eller til din arbejdsplads.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Vi maler efter dine behov og ønsker

   Vi vil gøre alt for at din maleropgave bliver udført lige præcis, som du vil have det. Din maling skal være en god historie, og vi bestræber os på at efterlade dig med et flot resultat, som du kan få glæde af i mange år fremover. Dette gør vi med vores kompetente og erfarne malere, som står til din rådighed og hjælper, hvor der er behov for det. Hvis du vil have maling i høj kvalitet og med en god service, skal du vælge H.C. Andersens Malerfirma.

   Når din maleropgave er gennemført, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres maling til en god historie.

   Autoriseret og professionel service

   Vores malere har dygtiggjort sig gennem deres årelange erfaring, og kan derfor hjælpe dig med:

   • Maling af vægge
   • Maling af trægulve
   • Maling af badeværelset
   • Maling af vinduer og døre
   • Maling af facaden
   • Maling af fodlister og dørkarme
   • Spartling

   Du er altid garanteret en god service og maling i høj kvalitet til gode priser.

   Læs mere om vores services her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik