Ofte stillede spørgsmål

Gør dit malerarbejde nemt og overskueligt med hjælp fra et dygtigt malerfirma

I vores FAQ kan få du svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og efterlader dig altid med et flot resultat. For os er kundetilfredshed helt afgørende. Vi stræber efter at få 100% glade kunder hver gang.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

  1. Forside
  2.  » Ofte Stillede Spørgsmål
H.C. Andersen Koncernen

Har du spørgsmål?

Det er helt forståeligt, hvis du har spørgsmål, som du gerne vil have svar på inden du kan tage en beslutning. Derfor har vi på denne side samlet alle de oftest stillede spørgsmål. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

FÅ SVAR PÅ ALLE DINE SPØRGSMÅL

Få svar på alle dine spørgsmål her

Få svar på spørgsmål vores kunder ofte stiller os. Sidder du med et spørgsmål, der ikke er svaret på her, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 71 71 51 71. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage med et svar og evt. et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

BLIVER IKKE VIST!
Kan man hyre jer overalt I danmark?

Du kan hyre os overalt på Sjælland. Vi holder til i København, så på længere ture ud af hovedstadsområdet skal du regne med et lille transporttillæg.

Transporttillæg er altid inkluderet, når du henter et uforpligtende tilbud her eller via kontaktformularen.

Betaler man for kørsel I forbindelse med en opgave?
Bor du udenfor hovedstadsområdet, skal du regne med et lille transporttillæg.

Når du henter et uforpligtende tilbud vil et evt. transporttillæg altid være inkluderet. Du får tilbuddet via vores kontaktformular eller her.

Hvor har virksomheden adresse?

Du finder H. C. Andersen Koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro.

Se vores kontaktside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.

Er I forsikret?

Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele imens vi udfører arbejde for dig.

Ønsker du at vide præcist hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: info@hca-m.dk.

Hvilke betalingsmetoder tilbyder I?
Hos os er det muligt at betale kontant og med faktura, dette gælder både privat- og erhvervskunder.
Hvorfor skal jeg anvende en professionel maler?

Ved at hyre en professionel maler, kan du være sikker på, at arbejdet udføres ordentligt og ikke skal males om igen om få år. Derudover slipper du også for besværet og de bekymringer, som kan følge med et stort malerprojekt.

Hvor lang tid tager malerarbejdet?

Hvor lang tid malerarbejdet tager kan variere meget, da det afhænger af hvor stort et område, der skal males, om der skal pletspartles først, samt andre faktorer. Derfor kan vi heller ikke give et estimat på varigheden, før vi kender omfanget af opgaven.

Hvad gør I for at sikre, at min maling bliver en god historie?
For at sikre, at du er glad under processen i vores arbejde, får du 4 stærke garantier, der dækker og tager hånd om de problemer, der kan opstå undervejs i malingen. Derudover giver kvalitetsgarantien dig 5 års garanti på alt arbejde udført af virksomheder i H.C. Andersen Koncernen.

Læs mere om vores garantier.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med jeres arbejde?

H.C. Andersens Malerfirma bygger på tillid, og derfor er det vores fineste opgave at følge hver enkelt sag til dørs for at opnå den største tilfredshed. Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, kan du kontakte os på tlf. +45 71 41 41 71 eller via mail på info@hca-m.dk. Så kan vi sammen sørge for, at din oplevelse med os alligevel ender som en god historie.

Hvad er prisen for maling?
Prisen afhænger bl.a. af hvor stort et område, du skal have malet og hvilken slags opgave vi skal klare for dig. Vi kan desværre ikke tilbyde dig en pris, før dette ligger helt fast.

Se mere om prisen, og hvordan den bliver sat her.

Kan jeres pris stige?
Nej. Vi garanterer altid, at prisen ikke pludselig stiger, når du bruger vores service. Hvis vi i løbet af maleropgaven skal bruge to spande maling mere, er det en fejl fra vores side under besigtigelsen af opgaven. Derfor skal du selvfølgelig ikke betale for dette.

Læs mere om prisgarantien her.

Kan jeg få håndværkerfradrag?

Du kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen til håndværkerne under service- eller håndværksydelser. Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke kan få fradrag på materialer brugt under gulvafslibningen. For at fradraget skal gøre sig gældende, skal du betale regningen elektronisk og gemme dokumentationen på det udførte arbejde.

Du må ikke have modtaget andre offentlige tilskud til den udførte service- eller håndværkerydelse. Håndværkerne skal have arbejdet på eksisterende helårs- eller fritidsboliger og ikke nybyggeri.

Læs mere om dit håndværkerfradrag på SKAT.

Hvad hvis jeg ikke fandt det svar, jeg ledte efter?

Fandt du ikke det svar du ledte efter, er der stor chance for, at du kan finde det iblandt vores Ofte stillede spørgsmål. Var spørgsmålet du søgte heller ikke svaret her, er du altid velkommen til at kontakte os, det kan du gøre på tlf: +45 71 41 41 71.

VI LEVER AF GLADE KUNDER

Hvad vores kunder siger

Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

Fantastisk service

"Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

Josefine

SUPER GODT ARBEJDE!

"Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

Bjarke

Bedste valg jeg tog

"Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

Frederik

VI DÆKKER DISSE OMRÅDER

Kommunekort over hvilke områder vi dækker

Områder vi dækker

  • Vi dækker altid områderne på kortet, som er markeret med grøn.
  • De områder som er beige dækker vi også, men vi anbefaler her, at du bruger et lokalt malerfirma. Hvis det ikke er muligt, så vil vi gerne komme og udføre opgaven.
  • Der, hvor der er markeret med rødt, henviser vi til kun at bruge lokale malerfirmaer.

I H.C. Andersens Malerfirma har vi valgt ikke at starte vores taxameter når vi kører hjemmefra. Der kan være trafikprop eller sket en ulykke, og det mener vi ikke, at du, som kunde, skal betale for.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Få et gratis tilbud inden for 24 timer

Ved at vælge H.C. Andersens Malerfirma til din maling kan du forvente pålidelig, professionel og kundecentreret service. Vi er her for at sikre, at din maling bliver en succes, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine behov.

Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at male korrekt.

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail,
eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00