job som maler

Er du interesseret i selv at arbejde som maler?

H.C. Andersens Malerfirma er altid på udkig efter nye dygtige malersvende. Derfor er du altid velkommen til at sende en ansøgning, så vender vi tilbage til dig, hvis vi får brug for dig.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Job som maler

Job i H.C. Andersens Malerfirma

Ønsker du dig et job som maler? Jobbet som maler byder på en meget alsidig hverdag med hårdt fysisk arbejde og mødet med mange forskellige kunder. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal have foretaget maleropgaver. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at tale med de folk, som man kommer ud til.

Arbejdsområder

Du vil primært få maleropgaver i København og omegn, hvor vi hører til. Her vil du både skulle male for private og for erhverv. Langt størstedelen af dit arbejde foregår i København og omegn, men du skal også have mod på ad hoc opgaver i Jylland og på Fyn.

Lidt om os

H.C. Andersens Malerfirma er en mindre virksomhed. Vi er dog en del af H.C. Andersen Koncernen, og arbejder derfor ofte sammen med andre H.C. Andersen firmaer, så vi kan tilbyde vores kunder totalløsninger. Når du arbejder på større opgaver, vil det derfor foregå med velkendte og knap så velkendte ansigter, hvor du selv har ansvaret for dit jobområde, men skal være forberedt på at kunne samarbejde med de andre.

Lidt om dig

 • Du er uddannet maler, og måske har du allerede et par års erfaring.
 • Du kan rådgive kunderne om både æstetiske og praktiske valg.
 • Du taler og forstår dansk, og ideelt også gerne engelsk.
 • Du er imødekommende og god til at tale med nye mennesker.
 • Du kan arbejde selvstændigt og holde styr på alle papirer fx. arbejdskort, aftalesedler m.m.
 • Du skal være samarbejdsvillig og imødekommende.
 • Du er mødestabil, dvs. du dukker op til den aftalte tid, både til møder med os og med kunderne.
 • Du sætter en ære i at udføre et arbejde af høj kvalitet og er meget grundig.
 • Du har gerne kørekort B.

Hos os kan du se frem til

 • En god overenskomst og akkordbaseret løn.
 • Gode ansættelsesvilkår.
 • En høj grad af ansvar og tillid, du vil bl.a. blive tiltroet at godkende og underskrive kontrakter.
 • Firmabil.

H.C. Andersens Malerfirma opfordrer alle uanset køn, religion, etnicitet eller seksualitet til at søge, hvis de har de ovennævnte kvalifikationer og er interesserede.

Vær opmærksom på at vi pga. GDPR-reglerne sletter din ansøgning efter seks måneder, så hvis du ikke har hørt fra os inden da, skal du sende os en ny ansøgning, hvis du stadig er interesseret i at arbejde hos os.

Hvis du synes, at jobbet som gulvmand lyder spændende efter at have læst ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere. Du kan kontakte os på tlf. +45 71 71 51 71 eller på mailen info@hca-m.dk.

Brænder du for at eje og vækste din egen virksomhed?

Har du gåpåmodet og ambitionerne i orden? Drømmer du om at administrere din egen virksomhed, hvor du kan fokusere på dine spidskompetencer frem for webudvikling, marketing og vækstplaner? Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du lige præcis den franchisetager, vi søger hos H.C. Andersen Koncernen.

Du får friheden til at drive din egen forretning, så håndterer vi alt det omkringliggende. Gør som mange andre entreprenører og find din fremtidige virksomhed på H.C. Andersen Koncernens hjemmeside. Sammen opnår vi succes!