HCA

Maling af vægge

Når du har brug for maling af vægge og/eller loft, så står H.C. Andersens Malerfirma til rådighed

Skal du i gang med et større renoveringsprojekt eller blot en mindre opfriskning, så kan H.C. Andersens Malerfirma hjælpe dig med maling af vægge og loft. Vi tilbyder både maling af vægge indvendig og udvendig til konkurrencedygtige priser, hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde.

Maling af vægge Giver  dit hjem eller virksomhed nyt liv

Maling af vægge og loft giver nyt liv og så har man mulighed for at sætte et personligt præg. Uanset om du skal have malet hele hjemmet eller virksomheden eller blot malet en enkelt væg. er det en opgave vi kan udføre for dig.

De fleste vælger at få malet væggene hvide, da det giver et lyst udtryk, men der er rigtig mange flotte muligheder for at udsmykke hjemmet/virksomheden i mange forskellige farver. Det er selvfølgelig op til dig, hvilken farve du kunne tænke dig. Hvis du er lidt i tvivl har vi nogle gode ideer til, hvilke farver der passer godt sammen.

Du kan læse mere om vores malerarbejde her.

Vores motto er: ”At male er at leve”

H.C. Andersens Malerfirmas passionerede malere er alle uddannede og fagligt dygtige, hvilket er din garanti for et veludført og holdbart malerarbejde hver gang. Vi har alt udstyr, der skal bruges til både større og mindre maleropgaver, hvilket betyder at du ikke behøver at tage dig af noget, hvis du hyrer os til maling af vægge. Hos H.C. Andersens Malerfirma ved vi af erfaring, hvordan malerarbejde kan have stor indflydelse på vores kunders dagligdag, mens det står på. Derfor sørger vi altid for at overholde de aftalte frister, så det ikke behøver at tage længere tid end nødvendigt.

Fordele ved at vælge H.C. Andersens Malerfirma

Udover vores konkurrencedygtige priser og vores yderst kompetente og professionelle malere, så er der mange andre fordele ved at vælge os til at udføre din maleropgave. Her får du et overblik over nogle af fordelene ved at lade os om maling til vægge:

  • Vi er hurtige og effektive
  • Du er garanteret et flot og holdbart resultat
  • Vi bruger kun kvalitetsmaling og -udstyr
  • Du slipper selv for alt besværet
  • Du er ikke afhængig af venner og families hjælp

Hos H.C. Andersens Malerfirma går vi op i god service og godt håndværk, hvilket er din garanti for effektiv, veludført og holdbart malerarbejde.

Har du en maleropgave, så lad H.C. Andersens Malerfirma give dig et uforpligtende tilbud på f.eks. maling af vægge

Alle der selv har prøvet at male vægge ved, at det er tidskrævende, og ofte bliver man alligevel ikke helt tilfreds med resultatet. Det er her H.C. Andersens Malerfirma kommer ind i billedet og kan hjælpe dig. Vi er et professionelt malerfirma, der tilbyder effektiv og veludført malerarbejde til både privatkunder og erhvervskunder. Uanset, hvor stor eller lille din maleropgave er, så kan vi hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71 71 51 71 eller skrive en mail på info@hca-m.dk for råd og vejledning omkring din maleropgave. Du kan også udfylde vores formular her på siden for et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud