Maling indendørs

Lad os stå for malingen af dit hjem

Skal dine vægge, døre eller gulve males? H.C. Andersens Malerfirma kan hjælpe dig med disse og alle de andre indendørs maleropgaver, som du har brug for.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Maling indendørs

Maling indendørs

Skal du i gang med et malerprojekt i dit hjem og overvejer hvorvidt det er det værd at hyre en professionel maler? Selvom det kan virke ligetil og lettest selv at stå for malingen indendørs i ens hjem, er der faktisk mange fordele ved at hyre en erfaren maler.

Billede af Danny fra HCA
Først og fremmest kan du spare en masse tid og besvær. For det andet kan du få en masse vejledning og gode råd fra professionelle malere, og de ved præcist hvordan man håndterer malingen af et trægulv og hvilken slags maling, der skal bruges til badeværelset. Derudover er du også sikret, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og vil holde i lang tid fremover.

H.C. Andersens Malerfirma er specialister indenfor maling og kan klare alle slags maleropgaver indendørs i dit hjem. Vi sørger altid for præcis afdækning og bruger tid på at rydde ordentligt op bagefter, så det eneste tegn på, at vi har været der, er det friske lag maling.

Du kan læse mere om nogle af de opgaver, som vi kan klare herunder. Selv hvis du ikke kan finde noget information om den maleropgave, som du skal have klaret, så skal vi nok kunne klare jobbet alligevel.

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Maling af vægge

Skal du i gang med et stort renoveringsprojekt eller ønsker du bare en opfriskning, så kan H.C. Andersens Malerfirma hjælpe dig med maling af vægge og loft.

Uanset om det drejer sig om en enkelt væg eller hele hjemmet, får du udført opgaven hos os til en konkurrencedygtig pris.

Maling af vægge giver nyt liv og gør det samtidigt muligt at sætte et personligt præg. De fleste vælger at male væggene hvide, da det giver et åbent og lyst udtryk, men der findes mange muligheder for at udsmykke dit hjem i forskellige farver. Det er selvfølgelig op til dig, hvilken farve du kunne tænke dig.

Hvis du er i tvivl eller ønsker inspiration, har vi masser af gode ideer til hvilke farver, som passer godt sammen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 71 41 41 71 eller skrive en mail til info@hca-m.dk for råd og vejledning omkring din maleropgave.

Spartling af vægge

Før dine vægge kan blive malet, er det ofte nødvendigt at væggene spartles. Uanset om det drejer sig om pletspartling efter fx skruer i væggene eller fuldspartling af vægge og loft, kan H.C. Andersens Malerfirma også hjælpe med dette. Vi ved af erfaring, at korrekt spartling af vægge gør det meget lettere at male efterfølgende. Derfor anbefaler vi, at du lader os om det hele - både spartling og maling. På den måde er du sikret et veludført og holdbart resultat.

Maling af døre

Går du og overvejer at udskifte dine slidte døre? Vi anbefaler, at du venter med at gøre det, da man nemt kan give dørene et friskt og nyt look med en omgang maling. Ved at lade os klare malerarbejdet, kan du både spare penge ved ikke at skulle købe nye døre og besværet ved selv at skulle male dørene.

Der ligger en del forarbejde i at male døre, hvis man vil have det bedste resultat. Men hvis du lader vores professionelle malere håndtere malingen af din dør, er dette intet problem. Vi er specialister indenfor malerbranchen, og du er derfor garanteret, at dit malerprojekt bliver udført effektivt, hurtigt og til perfektion.

Har du brug for råd og vejledning omkring maling af dine døre, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 71 41 41 71 eller skrive en mail til info@hca-m.dk. Du får altid et uforpligtende tilbud på maling af dine døre. På den måde kan du se, hvor mange penge der er at spare ved at lade os male dine døre fremfor at købe nye.

Maling af vinduer

Vinduerne er mere udsatte end resten af facaden. Derfor skal vinduerne males med jævne mellemrum, da du ellers risikerer, at vinduerne bliver utætte eller angrebet af råd eller svamp. Hvornår er dine vinduer sidst blevet malet?

H.C. Andersens Malerfirma kan hjælpe med både indvendig og udvendig maling af vinduer. Forud for en maleropgave vil du modtage et tilbud på prisen. Priserne er faste, og afhænger af hvor mange vinduer, du skal have malet. Når tilbuddet er accepteret, skal du ikke bekymre dig om ekstraudgifter. Du er nemlig dækket af vores prisgaranti, så det pristilbud, du modtager før malerarbejdet er udført, også er den pris, du betaler bagefter.

Du kan læse mere om prisgarantien og vores andre garantier her.

Maling af trægulv

Er dit trægulv gammelt og slidt eller ønsker du blot en ny nuance til dit trægulv? Så kan maling af trægulv være svaret på dine ønsker. Og det er her, H.C. Andersens Malerfirma kommer ind i billedet. Vores professionelle malere kan udføre fornyelsen af dit gulv og skabe et flot og holdbart resultat.

Når du har beslutte dig for at få dit trægulv malet, venter der et stor arbejde forude. Du skal vide hvilken type trægulv du har, og tage stilling til hvilket resultat, du ønsker. Selvom det ikke lyder som en kompliceret opgave at male et trægulv, er det alligevel et projekt, som bør overlades til professionelle malere.

H.C Andersens Malerfirma har mange års erfaring med maling af trægulve og kan garantere et resultat i høj kvalitet. Vi sørger altid for at afdække paneler mm. inden påbegyndelsen af malerarbejdet, og sørger selvfølgelig for at rydde op efter os selv bagefter. Vi udfører arbejdet til den aftalte tid, og vi går aldrig før du er tilfreds med arbejdet!

Maling af paneler, dørkarme og lister

Det er en omfattende opgave at male paneler, dørkarme og fodlister· Det er en opgave, hvor der skal være helt styr på detaljerne. Derfor er det en god ide at få en professionel maler til at udføre arbejdet. H.C. Andersens Malerfirma kan hjælpe dig med at udføre denne opgave til perfektion.

Før vi går i gang med at male, sikrer vi os tilstanden på dine paneler, dørkarme og fodlister ved at tjekke dem for huller og revner, som skal ordnes inden vi begynder at male. Panelerne slibes for at give dem en glat og jævn overflade, og de renses inden malerarbejdet går i gang. Vi sørger også for at dække af, så vægge og gulve ikke tager skade, mens vi udfører arbejdet.

Du kan være sikker på at modtage grundig vejledning om muligheder, farve, maling og vedligeholdelse, inden vi går i gang med opgaven, så du modtager det optimale resultat. Du bliver aldrig overrasket af ubehagelige ekstraregninger, for vores malerarbejde udføres til faste priser, der ikke er til at rokke.

Du kan læse mere om vores priser her eller ringe til os på tlf. +45 71 41 41 71 og få råd og vejledning om dit malerprojekt.

Maling af badeværelse

Maling af badeværelset er ofte et omfattende projekt, som kræver overskud og faglig viden. Derfor er det en god ide at få et professionelt malerfirma til at male dit badeværelse. H.C. Andersens Malerfirma har mange års erfaring, og alle vores malere er uddannede og fagligt dygtige. Det er din garanti for et veludført og holdbart resultat hver gang.

Hvis dit badeværelse skal males, kan vi hjælpe med maling af badeværelsets gulve, fliser, vægge og døre. Vi bruger kun udstyr og maling til badeværelset i højeste kvalitet, hvilket giver det flotteste og mest holdbare resultat. Det betyder, at vores arbejde holder kvaliteten i mange år, og at der ikke skal males igen indenfor den nærmeste fremtid.

Du kan kontakte os på tlf. +45 71 41 41 71 eller på mail info@hca-m.dk for at komme i gang med dit malerprojekt i dag!

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal din maleropgave koste?

   Vi kan klare alle slags maleropgaver og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på maling af facader, vægge, døre mm.

   Maling af lejlighed

   HCA maling af lejlighed på 55 m2

   Lejlighed på 55 m2

   • Alle huller er spartlet 2x, samt slebet og vasket
   • Loft og vægge er malet 2x
   • Paneler er slebet, vasket og malet 2x
   • Badeværelset er malet med en ekstra slidstærk og vandafvisende maling

   8.625,-

   inkl. moms

   Maling af lejlighed

   HCA maling af lejlighed på 75 m2

   Lejlighed på 75 m2

   • Lejlighedens 2 værelser er malet 2x
   • Alt træværk er malet 2x
   • Badeværelset, entreen og køkkenet er malet i vådrumsmaling
   • Oprydning og udsmidning af affald

   12.000,-

   inkl. moms

   Maling af lejlighed

   HCA maling af lejlighed på 95 m2

   Lejlighed på 95 m2

   • Lejlighedens 4 værelser er malet 2x
   • Alt træværk er malet 2x
   • Badeværelset, entreen og køkkenet er malet i vådrumsmaling
   • Oprydning og udsmidning af affald

   18.000,-

   inkl. moms

   Gør din maling til en god historie

   For at din maling bliver en god historie, får du:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din maling til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din maling til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumps - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   FIRE STÆRKE GARANTIER SIKRER HØJ KVALITET

   Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi passionerede malere med stor faglig dygtighed og en specialisering indenfor maling. Derfor kan vi også stå inde for, at du modtager et flot og holdbart resultat hver gang.

   Vi er faktisk så sikre på kvaliteten, at vi har inkluderet fire garantier i vores service. Det betyder, at du altid er garanteret en fast pris, at vi kommer til tiden, bliver færdige til tiden og at kvaliteten er i orden.

   Vi ved også af erfaring, at malerarbejde kan have en stor og forstyrrende indflydelse på vores kunders dagligdag. Derfor sørger vi også for at færdiggøre arbejdet indenfor den aftalte tidsfrist, så du kan vende tilbage til normalen så hurtigt så muligt.

   Læs mere om vores garantier her.  

    

   Altid en fast og gennemskuelig pris

   Når du køber en ydelse gennem H.C. Andersens Malerfirma får du altid en fast pris på dit malerprojekt. Før vi går i gang med arbejdet, modtager du et pristilbud på opgaven og denne pris vil ikke ændre sig. Så behøver du nemlig ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger og du kan med ro i sindet lade os klare det hele.

   Der er selvfølgelig mange faktorer, som har en indflydelse på prisen, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i din opgave, før vi giver et pristilbud. Prisen afhænger fx af hvilken slags maling, der skal bruges, hvor stort et område, som skal males og om der også skal pletspartles og slibes.

   Du kan læse mere om vores priser og se forskellige priseksempler her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at male korrekt.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.


       Danmarks bedste malerfirma

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste malerfirma.

       Vi går utrolig meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste maleroplevelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med til.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       Maling til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste maling til en skarp pris og med vores dygtige malere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din maleropgave, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Malerfirma tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske malere er altid parate til at male dine vægge, vinduer eller døre uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv maler.

       Vi gør din maling til en god historie

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til info@hca-m.dk for et uforpligtende tilbud.

       MALING DU KAN STOLE TRYGT PÅ

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Vejledning og gode råd