Maling indendørs

Skal dine vægge, døre eller gulve males?

H.C. Andersens Malerfirma kan hjælpe dig med disse og alle de andre indendørs maleropgaver, som du har brug for.

Få et godt tilbud


  Maksimal kundetilfredshed

  5 ud af 5 stjerner

  1. Forside
  2.  » Maling indendørs
  H.C. Andersen Koncernen

  Maling indendørs

  Skal du i gang med et malerprojekt i dit hjem og overvejer hvorvidt det er det værd at hyre en professionel maler? Selvom det kan virke ligetil og lettest selv at stå for malingen indendørs i ens hjem, er der faktisk mange fordele ved at hyre en erfaren maler. Vi tilbyder professionel maling til markedets bedste priser.

  ALTID FASTE PRISER UDEN SKJULTE GEBYRER

  Hvad koster det?

  H.C. Andersens Malerfirma er specialister indenfor maling og kan klare alle slags maleropgaver indendørs i dit hjem. Vi sørger altid for præcis afdækning og bruger tid på at rydde ordentligt op bagefter, så det eneste tegn på, at vi har været der, er det friske lag maling.

  VIGTIGE GARANTIER DER SIKRER EN GOD OPLEVELSE

  Uhørt højt serviceniveau

  Tid til at læne sig tilbage og slappe af.

  Mødegaranti

  Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt. Vi er der til den aftalte tid.

  Tidsgaranti

  Tidsgarantien er din sikring som kunde på, at vi bliver færdige med din maling til den aftalte tid.

  Prisgaranti

  Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet, så du kender prisen fra start.

  Kvalitetsgaranti
  Kvalitetsgarantien er din sikring på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  Hvad vores kunder siger

  Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

  Fantastisk service

  "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

  Josefine

  SUPER GODT ARBEJDE!

  "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

  Bjarke

  Bedste valg jeg tog

  "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

  Frederik

  VI KAN KLARE ALLE TYPER INDENDØRS MALING

  Forskellige typer indendørs maling

  VISES IKKE

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Maling af vægge

  Skal du i gang med et stort renoveringsprojekt eller ønsker du bare en opfriskning, så kan H.C. Andersens Malerfirma hjælpe dig med maling af vægge og loft.

  Uanset om det drejer sig om en enkelt væg eller hele hjemmet, får du udført opgaven hos os til en konkurrencedygtig pris.

  Maling af vægge giver nyt liv og gør det samtidigt muligt at sætte et personligt præg. De fleste vælger at male væggene hvide, da det giver et åbent og lyst udtryk, men der findes mange muligheder for at udsmykke dit hjem i forskellige farver. Det er selvfølgelig op til dig, hvilken farve du kunne tænke dig.

  Hvis du er i tvivl eller ønsker inspiration, har vi masser af gode ideer til hvilke farver, som passer godt sammen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 71 41 41 71 eller skrive en mail til info@hca-m.dk for råd og vejledning omkring din maleropgave.

  Spartling af vægge

  Før dine vægge kan blive malet, er det ofte nødvendigt at væggene spartles. Uanset om det drejer sig om pletspartling efter fx skruer i væggene eller fuldspartling af vægge og loft, kan H.C. Andersens Malerfirma også hjælpe med dette. Vi ved af erfaring, at korrekt spartling af vægge gør det meget lettere at male efterfølgende. Derfor anbefaler vi, at du lader os om det hele - både spartling og maling. På den måde er du sikret et veludført og holdbart resultat.

  Maling af døre

  Går du og overvejer at udskifte dine slidte døre? Vi anbefaler, at du venter med at gøre det, da man nemt kan give dørene et friskt og nyt look med en omgang maling. Ved at lade os klare malerarbejdet, kan du både spare penge ved ikke at skulle købe nye døre og besværet ved selv at skulle male dørene.

  Der ligger en del forarbejde i at male døre, hvis man vil have det bedste resultat. Men hvis du lader vores professionelle malere håndtere malingen af din dør, er dette intet problem. Vi er specialister indenfor malerbranchen, og du er derfor garanteret, at dit malerprojekt bliver udført effektivt, hurtigt og til perfektion.

  Har du brug for råd og vejledning omkring maling af dine døre, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 71 41 41 71 eller skrive en mail til info@hca-m.dk. Du får altid et uforpligtende tilbud på maling af dine døre. På den måde kan du se, hvor mange penge der er at spare ved at lade os male dine døre fremfor at købe nye.

  Maling af vinduer

  Vinduerne er mere udsatte end resten af facaden. Derfor skal vinduerne males med jævne mellemrum, da du ellers risikerer, at vinduerne bliver utætte eller angrebet af råd eller svamp. Hvornår er dine vinduer sidst blevet malet?

  H.C. Andersens Malerfirma kan hjælpe med både indvendig og udvendig maling af vinduer. Forud for en maleropgave vil du modtage et tilbud på prisen. Priserne er faste, og afhænger af hvor mange vinduer, du skal have malet. Når tilbuddet er accepteret, skal du ikke bekymre dig om ekstraudgifter. Du er nemlig dækket af vores prisgaranti, så det pristilbud, du modtager før malerarbejdet er udført, også er den pris, du betaler bagefter.

  Du kan læse mere om prisgarantien og vores andre garantier her.

  Maling af trægulv

  Er dit trægulv gammelt og slidt eller ønsker du blot en ny nuance til dit trægulv? Så kan maling af trægulv være svaret på dine ønsker. Og det er her, H.C. Andersens Malerfirma kommer ind i billedet. Vores professionelle malere kan udføre fornyelsen af dit gulv og skabe et flot og holdbart resultat.

  Når du har beslutte dig for at få dit trægulv malet, venter der et stor arbejde forude. Du skal vide hvilken type trægulv du har, og tage stilling til hvilket resultat, du ønsker. Selvom det ikke lyder som en kompliceret opgave at male et trægulv, er det alligevel et projekt, som bør overlades til professionelle malere.

  H.C Andersens Malerfirma har mange års erfaring med maling af trægulve og kan garantere et resultat i høj kvalitet. Vi sørger altid for at afdække paneler mm. inden påbegyndelsen af malerarbejdet, og sørger selvfølgelig for at rydde op efter os selv bagefter. Vi udfører arbejdet til den aftalte tid, og vi går aldrig før du er tilfreds med arbejdet!

  Maling af paneler, dørkarme og lister

  Det er en omfattende opgave at male paneler, dørkarme og fodlister· Det er en opgave, hvor der skal være helt styr på detaljerne. Derfor er det en god ide at få en professionel maler til at udføre arbejdet. H.C. Andersens Malerfirma kan hjælpe dig med at udføre denne opgave til perfektion.

  Før vi går i gang med at male, sikrer vi os tilstanden på dine paneler, dørkarme og fodlister ved at tjekke dem for huller og revner, som skal ordnes inden vi begynder at male. Panelerne slibes for at give dem en glat og jævn overflade, og de renses inden malerarbejdet går i gang. Vi sørger også for at dække af, så vægge og gulve ikke tager skade, mens vi udfører arbejdet.

  Du kan være sikker på at modtage grundig vejledning om muligheder, farve, maling og vedligeholdelse, inden vi går i gang med opgaven, så du modtager det optimale resultat. Du bliver aldrig overrasket af ubehagelige ekstraregninger, for vores malerarbejde udføres til faste priser, der ikke er til at rokke.

  Du kan læse mere om vores priser her eller ringe til os på tlf. +45 71 41 41 71 og få råd og vejledning om dit malerprojekt.

  Maling af badeværelse

  Maling af badeværelset er ofte et omfattende projekt, som kræver overskud og faglig viden. Derfor er det en god ide at få et professionelt malerfirma til at male dit badeværelse. H.C. Andersens Malerfirma har mange års erfaring, og alle vores malere er uddannede og fagligt dygtige. Det er din garanti for et veludført og holdbart resultat hver gang.

  Hvis dit badeværelse skal males, kan vi hjælpe med maling af badeværelsets gulve, fliser, vægge og døre. Vi bruger kun udstyr og maling til badeværelset i højeste kvalitet, hvilket giver det flotteste og mest holdbare resultat. Det betyder, at vores arbejde holder kvaliteten i mange år, og at der ikke skal males igen indenfor den nærmeste fremtid.

  Du kan kontakte os på tlf. +45 71 41 41 71 eller på mail info@hca-m.dk for at komme i gang med dit malerprojekt i dag!

  FÅ ET GRATIS TILBUD

  Få et gratis tilbud inden for 24 timer

  Ved at vælge H.C. Andersens Malerfirma til din maling kan du forvente pålidelig, professionel og kundecentreret service. Vi er her for at sikre, at din maling bliver en succes, og vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine behov.

  Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at male korrekt.

  Ring til os

  Du er altid velkommen til at kontakte os på mail,
  eller direkte på vores telefonnummer.

  Åbningstider: 08:00-16:00