Maling udendørs

Skal du have malet facaden på dit hus?

H.C. Andersens Malerfirma kan klare alle udendørs maleropgaver, og vi garanterer et flot og professionelt udført resultat

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Maling udendørs

Maling udendørs

Det er ofte et større projekt at male sit hus udvendigt. Det involverer en del ekstra forarbejde, og der er samtidig mange ting, der skal tages højde for såsom facadens tilstand, fugtforhold mm.

Billede af Danny fra HCA

Ved at lade H.C. Andersens Malerfirma stå for arbejdet, behøver du ikke at bekymre dig om disse detaljer. Vores erfarne og professionelle malere giver nemlig rådgivning hele vejen gennem processen, hjælper dig med alt det praktiske og udfører selvfølgelig selve malerarbejdet.

H.C. Andersens Malerfirma er eksperter i maling af facader, og vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi har malet utallige facader og har altid haft tilfredse og tilbagevendende kunder – det er din garanti for et professionelt og veludført arbejde.

Herunder kan du læse mere om nogle af de udendørs maleropgaver, som vi kan tage os af:

VISES IKKE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Maling af facade

Din facade bliver konstant udsat for skiftende vejr og skal modstå lidt af hvert. Facadens maling kan derfor være afgørende for facadens holdbarhed og udtrykket på huset. Derfor er det også vigtigt, at malerarbejdet bliver udført ordentligt.

H.C. Andersens Malerfirma er eksperter i maling af facader, og har stor erfaring med maling af bl.a. træfacader og pudsede facader. Vores dygtige malere ved hvad de laver og tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og så går vi aldrig, før du er tilfreds med resultatet.

Derudover har vi prisgaranti, så det tilbud, du modtager før arbejdet udføres, også er den pris, du betaler bagefter. Vi har selvfølgelig også en række andre garantier, så du er sikret en god oplevelse med H.C. Andersens Malerfirma.

Du kan læse mere om alle vores garantier her.

Maling af vinduer

Vinduerne er den mest udsatte del af facaden. Derfor er det vigtigt at vedligeholde malingen på vinduerne, da de ellers kan blive utætte, og der kan opstå råd eller svamp. H.C. Andersens Malerfirma kan klare malingen af dine vinduer, både indendørs og udendørs.

Det kan være både tidskrævende og fysisk hårdt at male vinduer, hvis du ikke er rutineret. Med hjælp af H.C. Andersens Malerfirmas professionelle malere kan du være sikker på, at dine vinduer bliver malet med en rutineret og dygtig hånd.

Hvis du har spørgsmål til maling af vinduer eller gerne vil modtage et uforpligtende pristilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 71 41 41 71 eller på mail info@hca-m.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Maling af døre

Går du og overvejer at udskifte dine gamle, slidte døre? Det er nok slet ikke nødvendigt, da en omgang maling let kan give dørene et nyt og friskt udseende. Du kan derfor spare mange penge ved ikke at købe nye døre. Samtidig er det muligt at slippe for alt besværet ved i stedet at lade os klare malingen af dine døre.

H.C. Andersens Malerfirma tilbyder professionel maling til en god pris og garanterer, at du modtager et flot og holdbart resultat.

Der ligger en del forarbejde i at male døre, hvis du vil opnå det bedst mulige resultat, men for vores erfarne malere er det intet problem. Vi ved også, at et malerprojekt kan være et forstyrrende element i hverdagen. Derfor arbejder vi effektivt og grundigt, og sørger altid for at overholde aftalerne.

Med en fast pris behøver du heller ikke at bekymre dig om uventede udgifter. Du skal nemlig aldrig betale mere end den pris, du har fået på forhånd.

Andre maleropgaver

Er lige præcis den maleropgave, du skal bruge hjælp til ikke nævnt her? Eller skal du også have udført andre opgaver, som fx. maling af vægge indenfor? Så kan vi helt sikkert også hjælpe med det. H.C. Andersens Malerfirma kan klare alle dine maleropgaver og uanset hvilke services vi skal udføre for dig, går vi grundigt til værks.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på din maleropgave, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 71 41 41 71 eller på mail info@hca-m.dk.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Hvad skal din maleropgave koste?

   Vi kan klare alle slags maleropgaver og udfører altid arbejdet til en god pris. Du kan danne dig et overblik over vores priser med disse priseksempler.

   Find flere priser på maling af facader, vægge, døre mm.

   Maling af lejlighed

   HCA maling af lejlighed på 55 m2

   Lejlighed på 55 m2

   • Alle huller er spartlet 2x, samt slebet og vasket
   • Loft og vægge er malet 2x
   • Paneler er slebet, vasket og malet 2x
   • Badeværelset er malet med en ekstra slidstærk og vandafvisende maling

   8.625,-

   inkl. moms

   Maling af lejlighed

   HCA maling af lejlighed på 75 m2

   Lejlighed på 75 m2

   • Lejlighedens 2 værelser er malet 2x
   • Alt træværk er malet 2x
   • Badeværelset, entreen og køkkenet er malet i vådrumsmaling
   • Oprydning og udsmidning af affald

   12.000,-

   inkl. moms

   Maling af lejlighed

   HCA maling af lejlighed på 95 m2

   Lejlighed på 95 m2

   • Lejlighedens 4 værelser er malet 2x
   • Alt træværk er malet 2x
   • Badeværelset, entreen og køkkenet er malet i vådrumsmaling
   • Oprydning og udsmidning af affald

   18.000,-

   inkl. moms

   Gør din maling til en god historie

   For at din maling bliver en god historie, får du:

   • Den bedste pris på markedet
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på kvaliteten
   • Fuld garanti på tiden
   • Vejledning og gode råd

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør din maling til en god historie. Du er sikret en god oplevelse gennem 4 stærke garantier.

   Rød truck - ikon til mødegaranti

   Mødegaranti

   Mødegarantien er vores løfte om, at du ikke skal vente unødigt, vi er der til den aftalte tid.

   Læs mere

   Rød kalender - ikon til tidsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med din maling til aftalte tid.

   Læs mere

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring om, at prisen ikke ændrer sig under arbejdet.

   Læs mere

   Rød thumps - ikon til kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgaranti

   Kvalitetsgarantien er din garanti på den høje kvalitet af vores arbejde, arbejdsvilkår og service.

   Læs mere

   MALERARBEJDE MED ET GARANTERET FLOT RESULTAT

   H.C. Andersens Malerfirma består af passionerede malere med stor faglig dygtighed og en specialisering indenfor maling. Derfor går vi også meget op i, at du modtager et flot og holdbart resultat hver gang.

   For at du kan være sikker på at modtage et resultat i høj kvalitet, har vi inkluderet fire servicegarantier. Det betyder, at du altid er garanteret en fast pris, at vi kommer til tiden, bliver færdige til tiden og at kvaliteten er i orden.

   Vi er dog også godt klar over, at malerarbejde kan være et forstyrrende element i hverdagen. Derfor sørger vi også for at færdiggøre arbejdet indenfor den aftalte tidsfrist, så du kan vende tilbage til normalen så hurtigt så muligt.

   Læs mere om vores garantier her.

   Flot arbejde til en god pris

   Når du samarbejder med os, får du altid en fast pris på din maleropgave. H.C. Andersens Malerfirma kan garantere, at din maleropgave bliver udført til en god pris. Når du har modtaget og accepteret vores pristilbud, kan du være sikker på, at prisen ikke ændrer sig. På denne måde kan du slappe af og lade os klare det hele, uden at du skal bekymre dig om ekstra udgifter og regninger.

   Prisen afhænger af flere forskellige ting, herunder hvilken maling som bruges, hvad der skal males og hvor du bor henne. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i din opgave inden vi giver et pristilbud.

   Da ikke to maleropgaver er ens, er det ikke muligt at give et tydeligt billede af hvad lige præcis din maleropgave kommer til at koste. Dog kan du få en nogenlunde ide om prisen ved at kigge på vores priseksempler, og dermed se hvad lignende opgaver har kostet.

   Læs mere om vores priser og priseksempler her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik

     Skal vi ringe dig op?

     Lad dig ikke nøjes med sjusk og halvfærdige løsninger. Få specialister med værktøjet og ekspertisen til at male korrekt.

     Gør som mange andre og skriv dit nummer, så kontakter vi dig med et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste malerfirma

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste malerfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste maleroplevelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       Maling til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste maling til en skarp pris og med vores dygtige malere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din maleropgave, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Malerfirma tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske malere er altid parate til at male dine vægge, vinduer eller døre uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv maler.

       Vi gør din maling til en god historie

       Vi besøger dig gratis, og giver dig et tilbud inden for 24 timer. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til info@hca-m.dk for et uforpligtende tilbud.

       MALING DU KAN STOLE TRYGT PÅ

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på tiden
       • Vejledning og gode råd