Maling Vanløse

H.C. Andersens Malerfirma giver dig en hjælpende hånd med maling i Vanløse

Vi har årelang erfaring og har håndteret massevis af maleropgaver både indendørs og udendørs. Vi skræddersyr den løsning, som bedst passer til dig og dine behov. Med vores malerservice bliver dit hjem som nyt igen.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Vanløse

Skal du bruge en maler? Lad os hjælpe dig!

Står du og mangler hjælp til at male dit hjem eller din arbejdsplads? Så lad os hjælpe dig på vej! H.C. Andersens Malerfirma tilbyder hjælp til alle slags maleropgaver, og vi hjælper dig med lige den løsning, som du skal bruge. Du kan både få hjælp til de mere simple maleropgaver, såsom maling af vægge og døre, men vi kan også klare større opgaver som maling af facader.

Billede af Danny fra HCA

Vil du imponere naboer, venner og ansatte med et nymalet rum, skal du vælge os. Du er sikret et hold bestående af passionerede og dygtige malere, som har mange års erfaring fra branchen. Vi arbejder for at gøre din maling til en god historie, og vi går meget op i, at du skal have en god oplevelse, og gå fra os med stor tilfredshed.

Du skal aldrig betale mere, end hvad der fremgår i kontrakten, for vi arbejder kun med faste priser. Kørsel fra os til dig er gratis, dog har vi beregnet et prisestimat på parkeringstaksten. Dette vil også fremgå i din kontrakt, og overstiger parkeringen vores beregning, betaler vi selv differencen. Vi har kun transparente og ærlige priser, så du altid ved, hvad du betaler for.

Læs mere om vores priser her.

Vi udfører den flotteste maleropgave i Vanløse

Vi er autoriserede og specialiserede, da vi kun beskæftiger os med maling til private og erhverv. Når du skal have det bedste af det bedste, skal du vælge H.C. Andersens Malerfirma. Vi har mange års erfaring i at male både i private hjem og i virksomheder. Et flot malerarbejde kan gøre meget for dig, og det har vi gennem årene set på helt tæt hold, når vi er ude og hjælpe vores glade kunder.

Med H.C. Andersens Malerfirma får du maling i høj kvalitet, samt råd og vejledning hele vejen igennem, så du kan få den løsning, som netop du har behov for. Du skal være tryg, når du handler hos os, og derfor har vi en række skarpe garantier, som har dig i fokus, og garanterer dig den bedste service hele vejen igennem.

Læs mere om vores garantier her.

Vi arbejder ud fra vores kerneværdier om troværdighed, god kundeservice og høj kvalitet. Alt sammen for at give dig den bedste oplevelse, og give dig maling, som kan bringe glæde i mange år fremover – hvad end det er til dit private hjem eller din arbejdsplads.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Maling som imødekommer dine ønsker

   Hvad end du mangler maling i stuen, eller maling på kontoret, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder et hav af løsninger, og vi kan håndtere stort set alle maleropgaver. Vi stræber efter at gøre din maling til en god historie, og efterlade dig med intet mindre end et resultat i høj kvalitet, som du kan have gavn af i mange år, og se tilbage på med glæde. H.C. Andersens Malerfirma består kun af dygtige fagfolk, som kan deres kram, og er passionerede omkring maling.

   Når din maleropgave er gennemført, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres maling til en god historie.

   Med H.C. Andersens Malerfirma går du ikke galt i byen

   Vores malere er dygtige og erfarne, og kan hjælpe dig med følgende:

   • Maling af vægge
   • Maling af trægulve
   • Maling af badeværelset
   • Maling af vinduer og døre
   • Maling af facaden
   • Maling af fodlister, paneler og dørkarme
   • Spartling

   Din hverdag forbedres med maling fra H.C. Andersens Malerfirma. Du får altid en fantastisk service og maling i høj kvalitet.

   Læs mere om vores services her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik