Maling Rødovre

H.C. Andersens Malerfirma – Dit lokale malerfirma i Rødovre

Trænger dine vægge, facader eller vinduer til nyt liv? Hos H.C Andersens Malerfirma står vi klar til at hjælpe. Vi skræddersyer et tilbud, der passer dine ønsker og behov. Altid til en fast pris, så du ikke skal være bekymret for en grim efterregning. Vi tilbyder både indendørs og udendørs malerløsninger.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Rødovre

Lad os gøre din maling til en god historie

Vi tilbyder maling til erhverv og private. Både private hjem og erhvervslokaler kan have brug for at få opfrisket malingen og her kan vi hjælpe! H.C. Andersens Malerfirma er nemlig specialister indenfor maling og kan hjælpe med maling af vægge, vinduer, facader mm.

Billede af Danny fra HCA

Du kan være sikker på altid at få en ærlig og fast pris, når du køber maling gennem os. Så snart kontrakten er udformet og underskrevet, skal du ikke betale mere end den angivne pris.

Det er gratis, når vi kører ud til dig, og vi har på forhånd beregnet et prisestimat på parkeringstaksten. Overskrider parkeringen vores estimat, skal du selvfølgelig ikke have penge op ad lommen. Her betaler vi differencen. Vi arbejder kun med transparente og ærlige priser, så du altid er klar over, hvad du betaler for.

Læs mere om vores priser her.

Flot maling i Rødovre

H.C. Andersens Malerfirma giver dig professionel maling i høj kvalitet. Med et smil på læben og en god service, klarer vi alle dine maleropgaver. Køb din maling gennem os, så er du altid dækket af vores fordelagtige garantier, som er udarbejdet for at gøre dig mere tryg. Tryg ved at bruge os, da du er garanteret en god service og maling i høj kvalitet hver gang.

Læs mere om vores garantier her.

Lad os hjælpe dig med lige den løsning, du mangler. Vi er ildsjæle, som brænder for maling, der gør en forskel for dig. Du kan vælge mellem flere løsninger, som imødekommer lige præcis dine behov og ønsker til malingen. Du kan få lige den farve, som du gerne vil have og så ved vi hvordan man skal håndtere maling af fx badeværelset eller et trægulv. Hos os er ingen opgaver for små eller store.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Erfarne og dygtige malere

   H.C. Andersens Malerfirma består af kompetente fagfolk! Vi er passionerede om dig og din maleropgave, og vi står klar til at hjælpe dig med lige den maleropgave, som du mangler. Vi ved, at ønsker og behov er forskellige fra person til person. Du og dine ønsker vil imødekommes, og vi vil skabe det bedste resultat, som bringer dig glæde i mange år fremover.

   Når din maleropgave er gennemført, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres maling til en god historie.

   Vi giver dig service og maling i topklasse

   Specialiserede malere hjælper dig med:

   • Maling af vægge
   • Maling af trægulve
   • Maling af badeværelset
   • Maling af vinduer og døre
   • Maling af facaden
   • Maling af fodlister og dørkarme
   • Spartling

   Du er altid sikret god service og maling i høj kvalitet hos H.C. Andersens Malerfirma.

   Læs mere om vores services her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik