Maling Østerbro

H.C Andersens Malerfirma er klar til at hjælpe Østerbros borgere med den flotteste maling i omegnen.

Er dine gulve slidte eller dine vægge falmet med årene? Så står H.C. Andersens Malerfirma klar med en hjælpende hånd. Vi har stor erfaring med maling indendørs og udendørs til dit hjem. Vi skræddersyr en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Østerbro

Maling på Østerbro der gør en forskel

Hos H.C. Andersens Malerfirma bestræber vi os på at udføre et malerarbejde, som gør en forskel i dit liv. En forskel der ses enten i dine egne rammer i dit private hjem eller på din arbejdsplads, hvor arbejdsforholdene og -vilkårene forbedres. Et frisk lag maling kan gøre meget for et rums udtryk og holdbarheden på omgivelserne. Maling er noget, som vi kan hjælpe med, og som vil bringe dig glæde i mange år fremover.

Billede af Danny fra HCA

Du får altid faste priser hos os. Det vil sige, at når kontrakten er underskrevet af alle parter, vil du aldrig komme til at betale mere end prisen der fremgår deri. Det er altid gratis, når vi kører ud til dig. Hvis vi skal parkere inde i midtbyen, har vi på forhånd beregnet et estimat på, hvad dette skal koste. Prisestimatet vil også fremgå i kontrakten. Skulle parkeringen overstige dette, betaler vi selv differencen, så du ikke skal have penge op ad lommen.

Læs mere om vores priser her.

Oplev selv forskellen som maling kan gøre

Vælg H.C. Andersens Malerfirma, og oplev selv glæden ved vores malerarbejde. Vi er stolte af vores koncept, og de løsninger, vi leverer til dig. Vi afleverer aldrig et halvfærdigt resultat, og vi kan altid stå inde for det resultat, vi giver til dig. Du er i vores fokus under hele processen, og vi yder altid en god service gennem hele processen.

Du bestemmer selv, hvor involverede vi skal være – om vi skal klare det hele, eller om vi kun skal hjælpe med visse arbejdsopgaver. Alt dette er selvfølgelig til fornuftige priser, som ikke ændrer sig, så snart kontrakten er underskrevet. Du kan altid få et gratis uforpligtende tilbud, såfremt du skal opveje dine muligheder.

Vi arbejder ud fra værdierne: troværdighed, god kundeservice og høj kvalitet, når vi maler på Østerbro. Du kan altid være tryg ved os, og vi garanterer dig at vores årelange erfaring i branchen har gjort, at vi kan vores kram – og at vi mestrer det til fulde.

Hvis du fortsat mangler forsikring om, at du kan være tryg hos os, har vi udarbejdet fordelagtige garantier, som sikrer dig maling i høj kvalitet hver gang.

Læs mere om vores garantier her.

Vi klarer årligt et hav af maleropgaver. Vi kan bl.a. klare maling af dine vægge, døre og gulve. Løsningen kan skræddersyes til lige netop dig og dine behov, og vi står altid klar til at rådgive, såfremt der er noget, du er tvivl om.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Vi er passionerede omkring maling og dig

   Du har mulighed for et hav af løsninger, for at vi kan imødekomme dine behov og ønsker bedst muligt. Vi kan give vejledning om alle aspekter af maleprocessen og kan udføre de fleste opgaver. Det er vores erfaring at maling bør udføres af en professionel, da man kan være sikker på at modtage et korrekt udført stykke arbejde, som vil holde i mange år.

   Vi vil gå den ekstra mil, for at du bliver tilfreds med din maling. Vi ved hvor stor en forskel, maling kan gøre – både for et privat hjem eller i en virksomhed. Derfor har vi fire garantier, så du kan være sikker på, at du modtager et perfekt udført stykke arbejde til en god pris. Vores garantier sikrer også at vi altid kommer til tiden og bliver færdige med arbejdet til den aftalte tid.

   Læs mere om vores garantier her.

   Du er vores vigtigste person under hele processen, og vi arbejder ud fra princippet om, at kunden altid i fokus. Du er garanteret en god service og løsninger i høj kvalitet med H.C. Andersens Malerfirma.

   Vores malere er erfarne og dygtige fagfolk, som brænder for at din maling bliver til en god historie. Vi vil have, at du om mange år kan se tilbage på oplevelsen med gode minder, alt imens du har fået et resultat, som bringer glæde langt ud i fremtiden.

   Vi er autoriserede malere til din service

   Vores malere har stor erfaring, og de har gennem årene dygtiggjort sig yderligere og kan hjælpe dig med:

  • Maling af vægge
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af badeværelse
  • Maling af facade
  • Maling af fodlister, paneler og dørkarme
  • Spartling
  • Du får den bedste maling med en fænomenal service, gode priser og fagfolk, som brænder for deres job.

   Læs mere om vores services her.

   Når din maleropgave er gennemført, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres maling til en god historie.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik