Maling Lyngby

Trænger dine vægge, facader eller vinduer til en gang maling?
Vi er din lokale maler i Lyngby

Lyngby er en af landets hyggeligste kommuner med mange smukke boliger fulde af sjæl. Mange vil dog kunne genkende, at i et hus med sjæl er der områder, som trænger til en kærlighed hånd. Fremstår dine gulve slidte eller dine vægge falmede? Så lad H.C. Andersens Malerfirma forvandle din bolig med vores malerløsninger, så de igen fremstår som nye.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Lyngby

Lad os gøre din maling til en god historie

H.C. Andersens Malerfirma tilbyder alle former for maling til private og erhverv. Det er dig og dine ønsker, der skal imødekommes, og derfor får du maling, som opfylder alle dine krav, og som holder i mange år fremover. Med maling kan du give nyt liv til døre og vinduer, som ellers skulle være skiftet ud og ændre et rums udtryk ved at give det en ny farve.

Billede af Danny fra HCA

Du får altid en ærlig og fast pris hos H.C. Andersens Malerfirma. Det betyder, at når kontrakten er udformet og underskrevet, skal du ikke betale mere end den pris der fremgår deri. Kørsel fra os til dig er altid gratis, og vi har inden da beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som også vil fremgå i kontrakten. Det er indregnet i den samlede pris for vores hjælp, og overstiger parkeringen dette, betaler vi selvfølgelig differencen. Vi arbejder kun med ærlige og transparente priser, så du altid ved, hvad du betaler for og hvilke services du får.

Læs mere om vores priser her.

Professionel maling i høj kvalitet i Lyngby

Du skal have udført dine maleropgaver i høj kvalitet, som bringer glæde og gør gavn hos dig i mange år fremover! Dét er vores vigtigste opgave! Du får passionerede malere, som brænder for at gøre en forskel for dig, og som gør alting med et smil på læben.

Maling kan gøre en kæmpe forskel, og kan transformere dit rum eller område fuldstændig. Du er også altid dækket af vores skarpe og fordelagtige garantier, som sikrer dig en god oplevelse og service.

Læs mere om vores garantier her.

Vi har mange års erfaring i maling til både erhverv og private, og derfor kan vi tackle de udfordringer, der kommer mod os. Når det er sagt, så skal du endelig komme med nye udfordringer til os, for det er dem vi lever for! Udfordringer, hvor vi kan udfordre os selv og vores faglighed, og endnu engang give dig den løsning, du går og drømmer om.

Vi er alle udlærte fagfolk, som arbejder for, at gøre din maling til en god historie. Du får maling i høj kvalitet, som holder i mange år fremover. Hos os er ingen opgaver for små eller store.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Dygtige malere med mange års erfaring

   Du får kompetente og erfarne fagfolk med H.C. Andersens Malerfirma. Med fokus på troværdighed, god kundeservice og høj kvalitet, er du sikret en god oplevelse hver gang. Dine ønsker og behov for maling er personlige og unikke, og vi vil imødekomme hvert et krav, som du har. Vi stræber efter at gøre din maling til en god historie, og bringe et smil på dine læber, hver gang du kigger på resultatet.

   Når din maleropgave er gennemført, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres maling til en god historie.

   Topprofessionel service og et bredt udvalg af maleropgaver

   Vores specialiserede malere kan hjælpe dig med:

    Maling af vægge

   • Maling af trægulve
   • Maling af badeværelset
   • Maling af vinduer og døre
   • Maling af facaden
   • Maling af fodlister og dørkarme
   • Spartling

   Du er altid garanteret en service udover det sædvanlige og maling i høj kvalitet, som bringer dig glæde i mange år fremover.

   Læs mere om vores services her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik