Maling Frederiksberg

Trænger din bolig til en kærlig hånd?

Har din bolig været udsat for lidt af hvert og overvejer du at give den en gang maling for at friske den op? Oftest kan en grundig og korrekt maling være nok til at give en bolig nyt liv. Lad H.C Andersens Malerfirmas erfarne malere hjælpe dig, med at finde den helt rigtige løsning til din bolig.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Frederiksberg

Tid til afslapning med en professionel maler

Til dig, der bor på Frederiksberg og mangler en maler, tilbyder H.C. Andersens Malerfirma maling i høj kvalitet. Hvis du gerne vil slippe for besværet ved at male, tilbyder vi maling til både private og erhverv, og vi udarbejder løsningerne, så de imødekommer dine behov bedst muligt.

Billede af Danny fra HCA

Vi er erfarne malere, som elsker nye opgaver og at tage en udfordring op. Vi har flere års erfaring i branchen, og sammen kan vi give dig den bedste service og pris – hvad end du mangler maling af vægge eller skal have malet hele facaden på dit hus.

Du får altid faste priser. Når kontrakten er udformet og underskrevet, betaler du aldrig mere end den angivne pris.

Kørsel fra os til dig er altid gratis. Hvis vi skal parkere midt i byen, har vi udarbejdet et prisestimat på parkeringstaksten, som er regnet ind i den samlede pris for vores ydelser. Overstiger parkeringen dette estimat, betaler vi selvfølgelig differencen, så du ikke skal have flere penge op ad lommen. Vi arbejder kun ud fra ærlige og transparente priser, så du altid er klar over, hvad du får!

Læs mere om vores priser her.

Højkvalitets maling med et flot resultat – hver gang

Vi brænder for vores arbejde, og er meget passionerede omkring de løsninger, vi leverer. Med vores årelange erfaring ved vi, hvad vi kan tilbyde dig og stå inde for. Vi ved også, at vi kan tilbyde den bedste maling til de bedste priser.

Vi ved, hvor stor en forskel ordentlig maling kan gøre – både i dit hjem og i dit kontorlandskab. Hvis ikke arbejdet udføres godt nok, er der en chance for, at man bliver nødt til at male igen inden for få år.

Du kan opnå et optimalt resultat med vores professionelle ekspertise og rådgivning. Og du er altid garanteret flot og grundig maling hos H.C. Andersens Malerfirma! Du kan se mere om vores skarpe garantier, som er lavet med dig i fokus, og for at sikre at du får den bedste service og gode kvalitet hver gang.

Læs mere om vores garantier her.

Du får altid malerens ærlige og professionelle mening under rådgivningen. De er erfarne og dygtige, så de ved, hvad de taler om og kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig.

Vi kan håndtere et bredt udvalg af maleropgaver, da vi ved, at alle har forskellige behov og ønsker, som vi gerne vil imødekomme. Af samme årsag tilbyder vi både maling indendørs af vægge, gulv, badeværelse mm. og maling udendørs af facade, vinduer og døre. Hos os er ingen opgave for lille eller stor.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Maling på Frederiksberg, som matcher dine ønsker og behov

   Vi tilbyder også hjælp til selv garvede gør-det-selv malere, som kan blive udfordret ved en stor opgave. Fx. kræver malingen af dit hus’ facade en del forarbejde og teknisk kunnen. Det er vigtigt at investere tid og energi her, og ikke springe over hvor gærdet er lavest, da malingen kan have en stor betydning for facadens holdbarhed. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at klare denne opgave.

   Læs mere om udendørs maling her.

   Vi vil gerne hjælpe dig så vidt muligt, for at du kan få opfyldt dine behov og ønsker.
   Vi giver råd og vejledning, så du kan få den farve, som passer helt perfekt til dit hjem. Vi vil nemlig gerne gøre din maling til en god historie.

   Kontakt os i dag og begynd dit maleeventyr med det samme.

   Du er vores vigtigste person under forløbet, da det er dig, der skal have glæde af malingen i mange år fremover. Vi vil altid kommunikere klart og tydeligt med dig for at sikre os, at du er tilfreds med hele forløbet.

   Hvad end dit behov er, og hvor det opstår, kan vi hjælpe dig med den rette løsning. Uanset, hvor i landet du har brug for en stor eller lille maleropgave, står H.C. Andersens Malerfirma og vores kompetente medarbejdere til rådighed.

   Når din maleropgave er gennemført, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres maling til en god historie.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik