Maling Amager

Lad os hjælpe dig med din maling på Amager

En maleropgave kan hurtigt blive en lang og uoverskuelig proces! Lad H.C. Andersens Malerfirma gøre det nemt for dig. Vi klarer malingen for dig, og sørger for at dit hjem kommer til at fremstå som nyt!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Amager

Maling i høj kvalitet på Amager

Du får løsninger, som passer til netop dine behov og ønsker! Hvad end du ønsker at få malet din facade eller dit badeværelse, klarer vi det for dig. Vi leverer løsninger til både private og erhverv, og finder sammen frem til den slags maling, som passer bedst til dine eller jeres behov. Uanset hvad du vælger, garanterer vi, at du får en løsning, som holder i mange år fremover.

Billede af Danny fra HCA

Du kan være sikker på, at når du får en pris hos os, er den fast! Vi arbejder nemlig kun med ærlige og faste priser hos H.C. Andersens Malerfirma, hvilket betyder, at når kontrakten er underskrevet, skal du ikke betale mere, end den pris der fremgår deri.

Kørsel fra os til dig er altid gratis. Hvis vi skal parkere i byen, har vi inden vores ankomst beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som også vil fremgå i kontrakten. Overstiger parkeringen dette, betaler vi differencen. Vi arbejder kun med transparente og ærlige priser, så du altid ved præcis, hvad du betaler for.

Læs mere om vores priser her.

Du får god service og flot maling

Du får maling i høj kvalitet, som bringer glæde og gør gavn hos dig i mange år fremover! H.C. Andersens Malerfirma består af dygtige fagfolk, som har en masse erfaring og er passionerede for dig og din maling. Vi løser hver opgave med et smil på læben, og sørger for at du efterlades glad og tilfreds med et nymalet resultat. Du er altid dækket ind af vores fordelagtige garantier, når du køber maling gennem os.

Læs mere om vores garantier her.

Du kan få maling til både dit private hjem eller din virksomhed, og vi kan tackle de udfordringer, der kommer mod os, samt de ønsker du måtte have. Vi brænder for at optimere dit hjem og forbedre dine levevilkår, da vi ved hvor stor en forskel, maling kan gøre. Uanset hvad du skal have malet, står vi klar til at imødekomme dine behov og gøre din maling til en god historie.

Du får en god service og maling i høj kvalitet med H.C. Andersens Malerfirma. Vi kan klare alt fra maling af vægge og loft til maling af facader og vinduer. Hos os er ingen maleropgave for stor eller lille.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 71 51 71

Beige pen ikon

info@hca-m.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   Lad os gøre din maling til en god historie

   Du får erfarne og dygtige malere med H.C. Andersens Malerfirma. Vi har fokus på troværdighed, høj kvalitet og god kundeservice for at sikre dig en god oplevelse og tilfredshed hver gang. Dine ønsker for maling er personlige og ligner ingen andres, og vi vil imødekomme alle dine behov og krav du har til din maling. Vi vil gøre din maleropgave til en god historie, som bringer dig glæde og gør gavn i lang tid.

   Når din maleropgave er gennemført, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres maling til en god historie.

   Et stort udvalg af maling som passer til dig

   Specialiserede malere kan hjælpe dig med:

   • Maling af vinduer og døre
   • Maling af gulve
   • Maling af badeværelset
   • Maling af vægge
   • Maling af fodlister og dørkarme
   • Maling af facade
   • Spartling

   Du får altid en god service og maling i høj kvalitet hos os. Vores løsninger skal bringe dig glæde og gavn i mange år fremover.

   Læs mere om vores services her.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 71 51 71

   Beige pen ikon

   info@hca-m.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør din maling til en god historie. Det er målet vi har sat for os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Fantastisk service

     "Hurtigt i gang, hurtigt færdige og et perfekt resultat. Jeg er så glad for jeg valgte H.C. Andersens malerfirma til at male min lejlighed. Der er sket en kæmpe forskel, og resultatet er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale dem!"

     Josefine

     SUPER GODT ARBEJDE!

     "Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og vi er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og de har givet en rigtig god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE STOR forskel!"

     Bjarke

     Bedste valg jeg tog

     "Jeg har brugt H.C. Andersens Maler og andre fra H.C. Andersen Koncernen til at klare en masse håndværker opgaver hos mig. Jeg er sindsyg tilfreds med servicen og Danny har virkelig styr på sine sager. Mine varmeste anbefalinger!!!!"

     Frederik