HCA

udendørs maling

Overlad din udendørs maling til os

H.C. Andersens Malerfirma udfører alle former for udendørs maling, så vi kan med garanti hjælpe dig med netop din maleropgave uanset størrelsen. Vi udfører professionelt malerarbejde for både privatkunder, erhvervskunder og foreninger i København – og vi står også klar til at hjælpe dig.

Vi udfører alle typer af udendørs maling

Maling udendørs kan give et helt nyt udtryk til fx huset, facaden, carporten eller stakittet. Som med alt andet malerarbejde, ligger der en del forberedelse i udendørs maling for at opnå det pæneste og mest holdbare resultat. H.C. Andersens Malerfirma kan hjælpe dig med alt dette og mere til. Vi kan altid give gode råd og vejledning omkring den bedste løsning til netop din opgave, ligesom vi også med glæde påtager os opgaven. Dette sikrer, at du får et flot og holdbart resultat både nu og i fremtiden.

I forbindelse med udendørs maling udfører vi blandt andet:

  • Maling af hus
  • Maling af facade
  • Maling af døre
  • Maling af vinduer
  • Maling af træværk
  • Og meget andet

Læs mere om vores malerarbejde her.

Hos H.C. Andersens Malerfirma samler vi på tilfredse kunder

H.C. Andersens Malerfirma er et professionelt malerfirma, der har alt det rette økologiske kvalitetsudstyr og -materialer til at male udendørs. Vores uddannede og kompetente malere sørger altid for, at resultatet er veludført og holdbart, så det hele ikke skal gøres om kort tid efter. 

Vi samler på glade kunder, så alle vores malere yder altid god service af højeste kvalitet. Høj kundetilfredshed er en mærkesag for os, så hvis du vælger os som dit malerfirma, er du garanteret et godt malerresultat hver gang.

Professionelt malerarbejde til konkurrencedygtige priser

Hos H.C. Andersens Malerfirma går vi op i at kunne tilbyde vores kunder faste og konkurrencedygtige priser, så de ikke er i tvivl om, at de får det bedste tilbud hos os. Alle vores maleropgaver tager udgangspunkt i et uforpligtende tilbud på netop din maleropgave, og denne pris vil altid være fast. Igennem os er du derfor altid sikret en veludført malerarbejde til en fast og konkurrencedygtig pris uden uforudsete omkostninger.

Du kan læse mere om vores maler priser her.

Ønsker du et udendørs maling tilbud af H.C. Andersens Malerfirma?

H.C. Andersens Malerfirma har erfarne og dygtige malere, der kan udføre alle former for indendørs og udendørs maling, hvad end du er privatkunde, erhvervskunde eller en forening. Ingen maleropgave er for stor eller lille til, at vi kan påtage os den. Har du brug for råd og vejledning omkring dit malerprojekt, hvid udendørs maling eller noget helt andet, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 71 71 51 71 eller skrive en mail på info@hca-m.dk. Du kan også udfylde formularen på vores hjemmeside og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.


Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud