HCA

Maling af vinduer

Lad H.C. Andersens Malerfirma stå for maling af dine vinduer

Vinduerne er mere udsatte end andre dele af facaden. Derfor skal vinduer males med jævne mellemrum – ellers risikerer man at vinduerne bliver utætte eller angrebet af råd eller svamp. Er dine vinduer ved at trænge til en omgang maling?

Specialister i maling af vinduer

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i maling af vinduer. Uanset hvor mange vinduer du skal have malet, så kan vi hjælpe med både indvendig og udvendig maling af dem. Vi udfører malerarbejde for både privatkunder og erhvervskunder i Københavnsområdet.

Lad malere fra H.C. Andersens Malerfirma klare arbejdet

Maling er ofte tidskrævende og hårdt, hvis du ikke er rutineret. Med en professionel maler fra H.C. Andersens Malerfirma er du i sikre hænder, da vores malere er fagligt dygtige og rutinerede i maling af dine vinduer – uden problemer.

Vi sørger altid for en meget præcis afdækning og vi bruger altid tid på at rydde op efter en færdiggjort maleropgave. Når vi maler dine vinduer i hjemmet eller i din virksomhed, bruger vi de bedste økologiske produkter. Det giver det mest optimale og holdbare resultat, så du kan have glæde af det udførte arbejde længst muligt.

Har du brug for professionelle og hurtige malere til dine vinduer, så er vi klar. Ring til os på 71 71 51 71 eller skriv en mail til os på info@hca-m.dk og få en pris. Vi er din sikkerhed for et flot resultat af dine vinduer.

Hos H.C. Andersens Malerfirma lægger vi stor vægt på:

  • Gode og faste priser
  • Fleksibilitet
  • Kvalitet
  • Overholde aftaler
  • Oprydning

Forud for en maleropgave modtager du et tilbud. Vores priser er faste, og afhænger af omfanget af, hvor mange vinduer der skal males. Når tilbuddet er accepteret, skal du ikke bekymre dig om ekstraudgifter, dem har vi nemlig ingen af. Hos H.C. Andersens Malerfirma er tilbud nemlig et fast tilbud.

Du kan læse mere om H.C. Andersens Malerfirma og vores malerarbejde her.

Giv din ejendoms udtryk et løft med maling af vinduer – kontakt H.C. Andersens Malerfirma

Vores kompetente og faglig dygtige medarbejdere er din professionelle malersamarbejdspartner og vi rådgiver dig med hensyn til behandlingsanvisning på både nyere og ældre vinduer.

Kontakt os nu og indhent et uforpligtende og gratis tilbud

Hvis du har spørgsmål til maling af vinduer udendørs eller indendørs, eller du vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 71 71 51 71 eller på mail info@hca-m.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud