HCA

Maling af trægulv


Overlad maling af trægulvet til os – H.C. Andersens Malerfirma skaber holdbare og flotte resultater hver gang

Har du et gammelt og slidt trægulv, som trænger til fornyelse, eller ønsker du blot et trægulv i en anden nuance? Så kan maling af trægulv være en god og flot løsning. H.C. Andersens Malerfirma kan foretage lige netop den fornyelse af dit gulv, som du ønsker, og vores professionelle malere skaber altid flotte og holdbare resultater. Vi maler trægulve for både privatkunder og erhvervskunder i Københavnsområdet.

Maling af trægulv

Når du har besluttet dig for at få nyt liv i dit hjem ved at male trægulv, venter der et større arbejde forude. Det er vigtigt at tage stilling til, hvilken type trægulv du har og hvilket resultat, du ønsker. Selvom maling af trægulv umiddelbart ikke lyder som en kompliceret opgave, er det alligevel et projekt, som i størstedelen af tilfældene bør overlades til professionelle malere, som ved, hvad de laver – og det er her, at H.C. Andersens Malerfirma kommer ind i billedet.

H.C. Andersens Malerfirma har mange års erfaring med maling af trægulve. Alle vores materialer og udstyr er i høj kvalitet – og det er vores maleres arbejde også. Vores arbejde tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker til dit nye gulv, så vi er sikre på at levere det ønskede resultat.

Giv dit gulv  nyt liv – Benyt dig af professionelle og hurtige malere til maling af gulv

Når vi maler gulv bliver det udført til aftalt tid og vi går ikke, før du er tilfreds med opgaven. Derudover sørger vi altid for at afdække paneler mm. korrekt inden påbegyndelse af malerarbejdet og du kan ligeledes være sikker på, at vi også sørger for at rydde op efter os selv.

Fordelene forbundet ved maling af trægulv:

  • Du får mulighed for at give et gammelt, hullet og nedslidt gulv et helt nyt liv ved at male det – på den måde vil gulvet også fremstå mere ensartet.
  • Der kan skabes mere lys i rummet ved at vælge en hvid eller grå farve til gulvet, mens en mørkere farve vil binde rummet mere sammen.
  • Gulvet skal ikke slibes så langt ned.

Har du ændre maleropgaver? Så prøv at læse mere om vores malerarbejde her.

Når vi maler gulve bliver det udført til en fast pris. Inden arbejdet påbegyndes, vil du altid modtage et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, som vi til enhver tid overholder. Det er din garanti for et professionelt malerarbejde uden uforudsete udgifter.

H.C. Andersens Malerfirma – vi gør din maling til en god historie

For at du kan være sikker på, at dit malerprojekt bliver en god historie, er det en god ide at vælge H.C. Andersens Malerfirma, som kan klare enhver maleropgave. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om os eller få et uforpligtende tilbud på maling af trægulv eller et helt andet malerprojekt. Ring til os på tlf. 71 71 51 71 eller e-mail info@hca-m.dk. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud