HCA

Maling af paneler

Lad en kompetent fagmand stå for maling af paneler, dørkarme og fodlister

Det er en opfattende opgave at male paneler, dørkarme og fodlister og selvom det virker lige til, så er det en opgave, hvor der skal være styr på detaljerne. Derfor kan det være en god idé, at benytte sig af en professionel og erfaren maler. Ligegyldig om du skal have malet paneler, dørkarme eller fodlister så kan H.C. Andersens Malerfirma hjælpe dig. Vi udfører maleropgaver for både private og virksomheder i Københavnsområdet.

Vi er professionelle og hurtige til at udføre et grundigt malerarbejde af paneler 

Før vi går i gang med at male paneler, sikrer vi os tilstanden på dine paneler. Fodlister, dørkarme og paneler tjekkes for huller og revner, som skal ordnes inden vi går i gang. Derefter sliber vi panelerne, for at få en glat og jævn overflade, som vi kan male på. Vi renser panelerne, og går derefter i gang med malerarbejdet. Vi sørger for at dække af, så vægge og gulve ikke tager skade mens vi udfører vores opgaver.

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, som i øvrigt også er økologiske, for at udføre et flot og holdbart resultat af din panelmaling. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og det skal du heller ikke.

Vores malerarbejde udføres til faste priser, så du ikke overraskes af ubehagelige ekstraregninger og det udføres ligeledes til tiden. Vi er omhyggelige og rydder altid pænt op efter os selv, så du hurtigt kan komme tilbage til hverdagen.

H.C. Andersens Malerfirma udfører maleropgaver til både privatkunder og erhvervskunder

Vores malere udfører malerarbejde for private, virksomheder, institutioner, boligforeninger og vi giver gerne råd og vejledning omkring farver, glans eller vedligeholdelse.

Du kan være sikker på, at du får en grundig rådgivning om muligheder, farver, maling og vedligeholdelse, inden vi går i gang med en opgave, så du kan få et optimalt resultat. Vi sørger naturligvis for at udføre et grundigt arbejde lige fra den indledende fase til den afsluttende rengøring, ligesom vi sørger for, at alt malerarbejde sker med sans for detaljerne.

Du kan læse mere om vores malerarbejde her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af paneler, dørkarme og fodlister

Hvad enten du har du brug for en maler til en stor eller mindre opgave, så er H.C. Andersens Malerfirma det sikre valg. Vi overholder alle aftaler, der er indgået med vores kunder og garanterer et resultat, der er tilfredsstillende.

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om maling af paneler, eller nogle af vores andre services. Vi kan træffes på tlf. 71 71 51 71 eller på mail info@hca-m.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud