HCA

Maling af lejlighed

H.C. Andersens Malerfirma er din specialist i maling af lejlighed

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i maling af lejlighed med alt, hvad det indebærer. Vi sørger for optimal afdækning af lejlighed, flot og gennemført malerarbejde og vi rydder op efter os, så det kun er på det veludførte malerarbejde, at du kan se, at vi har været der.

Vi tilbyder maling af din bolig med alt, hvad det indebærer

Maling af lejlighed kan være et stort og omfattende projekt, som både kræver tid, overskud og ikke mindst forarbejde. Det kan derfor være en fordel, at overlade malerarbejdet til et professionelt malerfirma, som med garanti leverer en veludført resultat.

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i maling af din bolig og andre former for maleropgaver, og derfor kan vi altid garantere en flot resultat – hver gang. I forbindelse med maling af lejlighed, maler vi gerne hele lejligheden men også enkelte dele af lejligheden som for eksempel:

  • Maling af vægge
  • Maling af badeværelse
  • Maling af paneler og karme
  • Maling af døre

Alt vores malerarbejde bliver udført af fagligt dygtige og erfarne malere, som altid leverer det bedste resultat. For os er kundeservice i centrum, og vores kunders tilfredshed er helt afgørende. Vi bestræber os altid på at få 100% glade og tilfredse kunder hver gang, vi udfører et stykke arbejde. Vi er det sikreste valg, når du skal vælge malerfirma.

Hvad koster det at få malet lejlighed?

Pris på maling af din bolig er altid en vigtig del af et malerprojekt. Derfor udføres vores malerarbejde altid til faste priser, så du ikke skal være urolig for uforudsete regninger undervejs. Alle vores kunder modtager inden påbegyndelsen af arbejdet et uforpligtende tilbud på f.eks. maling af lejlighed ved fraflytning. Hos H.C. Andersens Malerfirma er et tilbud – et fast tilbud. Det er din sikkerhed for en tryg handel.

Du kan læse mere om vores malerpriser her.

Vi hjælper både private, boligforeninger og erhverv

H.C. Andersens Malerfirma udfører både malerarbejde for privatpersoner, erhverv og boligforeninger. Som boligforening eller erhvervskunde er der ofte tale om større og hyppigere malerprojekter, og det kan derfor være en fordel og sikkerhed for vores kunder, at have fast samarbejdspartner til at udføre arbejdet.

I et samarbejde med os kan vi tilbyde en fast og professionel samarbejdspartner, som altid leverer det ønskede resultat til tiden. En samarbejdsaftale kan være en fordel, hvis du f.eks. er et boligselskab, der ofte får nye lejere. Her er det vigtigt, at lejlighederne hurtigt og effektivt bliver sat i stand, så du kan få nye lejere ind. Vi overholder alle indgåede aftaler, så du ikke skal bekymre dig om noget, og vi kommer selvfølgelig, når du har brug for os. Du opnår derfor en tryghed, ved at vælge os.

Kontakt os for mere information om maling af lejlighed 

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i maling af lejlighed og vores kompetente og fagligt dygtige malere står altid klar til at hjælpe dig med dine opgaver. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores services, som f.eks. pris for maling af lejlighed ved fraflytning, eller vil du have et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 71 71 51 71 eller på mail info@hca-m.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud