HCA

Maling af hus

H.C. Andersens Malerfirma er specialister i udvendig og indvendig maling af hus

H.C. Andersens Malerfirma er klar til at hjælpe dig med både indvendig og udvendig maling af dit hus. Alle vores professionelle malere er uddannede og erfarne, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde hver gang.

miljørigtige produkter til maling af hus

Vi benytter nogle af de bedste miljørigtige produkter, der findes på markedet, således du får et  langtidsholdbart og flot resultat ved maling af hus. Du kan være sikker på, at vi altid rydder op efter os selv og overholder de aftaler som vi har indgået.

indvendig maling

Skal huset igennem et større renoveringsprojekt, eller skal det kun lige opfriskes indvendigt? Uanset størrelsen på maleropgaven, så kan H.C. Andersens Malerfirma hjælpe dig til konkurrencedygtige priser. Herunder kan du se en liste over nogle af de maleropgaver, vi udfører:

  • Maling af vægge
  • Maling af trægulv
  • Maling af paneler
  • Maling af badeværelse 

Ønsker du et tilbud på maling af hus indvendigt, så kan du gratis indhente et uforpligtende tilbud på din maleropgave her på vores hjemmeside. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.

Du kan læse mere om maling af hus indendørs her.

udvendig maling

Det er ofte et større projekt at male huset udvendigt. Det kræver noget ekstra forarbejde, samtidig med at der er mange ting, der skal tages højde for såsom: facaden og murens tilstand, fugtforhold, evt. tidligere behandlinger og årstid. Vores erfarne og professionelle malere kan hjælpe dig med alt det praktiske samt selve malerarbejdet. Herunder kan du se nogle af de typer af udvendige maleropgaver, vi udfører:

  • Maling af facade
  • Maling af vinduer
  • Maling af døre

Har du brug for et tilbud på maling af dit huse udvendigt, så kan du få et uforpligtende tilbud på din maleropgave her på vores side. Udfyld formularen –  så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

Læs mere om udendørs maling af dit hus her.

H.C. Andersens Malerfirma er din garanti for et professionelt resultat

Hos H.C. Andersens Malerfirma går vi 100% op i kvalitet og kundetilfredshed. Derfor anvender vi kun malerudstyr og materialer af højeste kvalitet, så du altid er sikker på et flot og holdbart resultat. Derudover ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi er effektive og hurtige, så du hurtigt kan komme tilbage til en normal hverdag uden malere og rod i huset.

Læs mere om H.C. Andersens Malerfirma her.

Lad H.C. Andersens Malerfirma give dig et uforpligtende tilbud på maling af hus

H.C. Andersens Malerfirma har professionelle og kompetente malere, der står klar til at hjælpe dig med din maleropgave. Vores mærkesag er god service og høj kvalitet, og vi garanterer for et veludført og holdbart resultat hver gang. Du er velkommen til at ringe på tlf. 71 71 51 71 eller skrive en mail på info@hca-m.dk, hvis du ønsker råd og vejledning omkring din maleropgave. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud