HCA

Maling af døre

H.C. Andersens Malerfirma er specialister i maling af døre

Hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde, så kan H.C. Andersens Malerfirma hjælpe dig med maling af dørkarme, døre, fodlister og paneler. Vi er et malerfirma med professionelle og dygtige malere, der altid gør sig umage og overholder aftalte frister. Vi kan hjælpe med maleropgaver i Københavnsområdet.

Det kræver forberedelse at male døre

Gamle døre kan nemt få et nyt og flot look med en omgang maling, så vent med at udskifte dine døre. Vi kan nemlig hjælpe dig med at male dem, så de fremstår som nye. Vi anbefaler derfor, at du sparer en masse penge ved ikke at købe nye døre, men i stedet lader os om alt besværet med at male dine døre.

Der ligger en del forarbejde i at male døre, hvis man ønsker et flot resultat, men for vores professionelle malere er dette intet problem. Ved at vælge H.C. Andersens Malerfirma sparer du både penge på nye døre og er sikret et flot og holdbart resultat, hvor dine døre fremstår som helt nye. 

Vil du gerne have professionel hjælp til maling af døre og karme?

Vi er specialister inden for malerbranchen, og vi er altid opdateret på det nyeste inden for udstyr og materialer. Dette er din garanti for et veludført og holdbart resultat hver gang. Vi har blandt andet valgt, at alle vores malerprodukter er økologiske for derved at skåne miljøet bedst muligt.

Vi ved af erfaring, hvordan et malerprojekt kan påvirke vores kunders hverdag. Derfor er vi effektive og hurtige og sørger altid for at overholde aftaler.

Vi udfører også andre former for malerarbejde – læs mere om, hvilke vi udfører her.

Lad H.C. Andersens Malerfirma give dig et uforpligtende tilbud på maling af døre

Vælger du H.C. Andersens Malerfirma til at male dine døre, så kan du være sikker på at vores dygtigere malere både er effektive og hurtige. Dette betyder, at dit malerprojekt ikke tager længere tid end nødvendigt. Vores professionelle malere er desuden din garanti for et flot resultat både nu og i fremtiden.

Har du brug for råd og vejledning omkring dit malerprojekt, så er du altid velkommen til at ringe på tlf. 71 71 51 71 eller skrive på vores mail info@hca-m.dk. Vi vil også med glæde give dig et uforpligtende tilbud på eksempelvis maling af døre. På den måde kan du se, hvor mange penge der er at spare, ved at lade os male dine døre i stedet for at købe helt nye.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud