HCA

Maler Østerbro

Står du og mangler malerhjælp på Østerbro?

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi passioneret omkring maling. Uanset om du har samme passion som os eller ej, så forstår vi godt, at du ikke altid har overskud til at udføre din maleropgave selv. Står du derfor og mangler et maler Østerbro, så er det os du skal kontakte. Vores mange år i malerbranchen gør, at vi ved, hvad det kræver for at få et flot og holdbart resultat. Vi er udstyret med det bedste og nyeste udstyr og maling. Det gør vi for din skyld, men også fordi at det bedste udstyr giver de flotteste resultater.

Vi er specialister i malerarbejde 

Som dit lokale malerfirma på Østerbro tilbyder vi flere typer af ydelser. Hvad end det er hele eller kun dele af dit hjem, der skal males, så er det H.C. Andersens Malerfirma du har brug for. Vi tilbyder både indvendig og udvendig maling, og vi gør det selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris. Derudover har vi også udstyr designet til specifikke dele af dit hjem. Det gør, at vi blandt andet kan tilbyde følgende:

  • Maling af badeværelse
  • Maling af facade
  • Maling af døre og karme
  • Maling af gulve og paneler
  • Maling af trappeopgang

Du kan læse mere om vores malerarbejde her.

Din glæde er vores motivation

Det er dig, der gør, at vores virksomhed fungerer, for uden dig ville der ikke være noget H.C. Andersens Malerfirma. Vi yder altid en professionel og effektiv service, og vi sikrer os altid, at du er tilfreds med vores arbejde. Hidtil har vores kunder altid været tilfredse med den service vi yder, hvor især vores professionalisme og punktlighed er fremhævet.

Det kan du blandt andet læse mere om ved at klikke her.

Vi sørger for det hele 

Hvis du vælger H.C. Andersens Malerfirma som dit lokale malerfirma Østerbro, så sørger vi for det hele. Du skal hverken bekymre dig om at vaske vægge ned, pakke dine møbler ind eller være i tvivl om du har dækket gulvet godt nok til. Alt det klarer vi, og sørger for at det bliver gjort effektivt og professionelt. Vi ved også, hvor forstyrrende det er at være midt i et malerprojekt, og derfor er det vigtigt for os at overholde alle aftaler og frister, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din hverdag.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan blive din maler Østerbro 

Uanset om du skal have malet hele eller dele af dit hjem, så kan du kontakte os for at få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Udfyld formularen her på siden, og så svarer vi, din lokale maler Østerbro, på din henvendelse med et tilbud hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf. 71 71 51 71 eller sende en mail på info@hca-m.dk, hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud