HCA

Maler København

H.C. Andersens Malerfirma er din maler i København 

Hos H.C. Andersens Malerfirma gør vi en dyd ud af at være eksperter. Vi er specialister i maling, og vi er stolte af det. Hvis du ikke orker besværet med at dække møbler ind i plastik, købe den rette maling og malerudstyr, så er vi klar til at gøre det. Du kan trygt ansætte os til at klare opgaven, for vi har altid den bedste maling og det nyeste udstyr, der sikrer, at vi får de bedst mulige resultater.

KØBENHAVNS specialister i malerarbejde

Hos H.C. Andersens Malerfirma i København er vi specialister i malerarbejde, og derfor er vi i stand til at udføre alle typer af opgaver. Vi tilbyder mange forskellige ydelser til flere forskellige dele af dit hjem eller boligforening. Vi tilbyder både indvendig og udvendig maling, og vi gør det selvfølgelig til en pris, du har svært ved at modstå. Desuden er vi så sikre på vores evner, at vi giver fuld garanti på alt vores malerarbejde.

Vi tilbyder følgende ydelser:

  • Maling af facade
  • Maling af trappeopgang
  • Maling af døre og karme
  • Maling af gulve og paneler
  • Maling af badeværelse
  • Og andet

Vi arbejder ud fra devisen om, at kunden altid skal være tilfreds, og derfor kan du i høj grad selv præge, hvordan vi skal tilgå din opgave.

Du kan læse mere uddybende om vores malerarbejde ved at klikke her.

Altid en fast og god pris 

Hos H.C. Andersens Malerfirma arbejder vi med faste priser. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om skjulte gebyrer og tillæg. Når du får en pris, så er det den pris, du ender med at betale – selvfølgelig altid til en god pris. Vi er din billig maler København, og vi leverer altid et flot og holdbart resultat, som du er tilfreds med. Når du kontakter os, får du et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til netop dit behov.

Er du stadig i tvivl om, hvor gode vores priser egentlig er, så kan du læse mere om dem her.

Maler København – kontakt H.C. Andersens Malerfirma i dag 

Som din maler KBH er vi ikke i tvivl om, hvorvidt vi kan levere et tilfredsstillende stykke arbejde for dig. Det er vi ikke, fordi vi er bevidste om vores store ekspertise inden for maling og vores professionelle tilgang til faget. Uanset om du skal have malet hele eller dele af dit hjem eller måske en trappeopgang i din forening, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på tlf. 71 71 51 71 eller mail info@hca-m.dk, hvor vi kan tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning til netop dit behov. H.C. Andersens Malerfirma er din maler København, og det er vi stolte af at være.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud