HCA

Malerarbejde

H.C. Andersens Malerfirma er specialister

Malerarbejde kan ofte være en omfattende og besværlig proces, hvis man ønsker et flot og fejlfrit resultat. Derfor kan det være en god ide at få et professionelt malerfirma til at udføre malerarbejdet. Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i maling, og vi står altid klar til at hjælpe med enhver opgave.

Vi tilbyder mange former for professionelt malerarbejde

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister, og derfor kan vi også varetage mange forskellige former for maleropgaver. Vores dygtige og fagligt kompetente medarbejdere leverer hver dag flotte resultater inden for både udendørs og indendørs maleropgaver. Vi sørger blandt andet for:

 • Maling af karme
 • Maling af døre og vinduer
 • Maling af vægge
 • Maling af hele lejligheder
 • Maling af hus
 • Maling af facade
 • Maling af trappeopgange

Vores opgaver varierer fra større maleropgaver af store erhvervsbygninger til maling af badeværelse eller vinduer hos private. Vi har derfor stor erfaring med at udføre forskelligartet malerarbejde for både private og erhverv.

Du kan læse mere om vores malerarbejde indendørs her.

Du kan læse mere om malerarbejde udendørs her.

Hvorfor skal du vælge H.C Andersens Malerfirma til at udføre dit malerarbejde?

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i maleopgaver – men det er ikke kun derfor, at du skal vælge os til din maleropgave. Vores malerfirma arbejder ud fra følgende værdier, som gør, at du skal vælge os:

 • Grundighed
 • Effektivitet
 • Fleksibilitet
 • Kundeservice
 • Faste priser

Hos H.C. Andersens Malerfirma har vi først og fremmest nøje udvalgte medarbejdere til at foretage vores opgaver. Det er malere, som har den rette viden og ekspertise til at kunne udføre din maleropgave flot og fejlfri.  Samtidig har vores malere også altid fokus på kundeservice, så du ikke er i tvivl om, at du får det ønskede resultat. Vi forlader ikke dit hjem, før vi selv og du er tilfreds med resultatet af maleropgaven. Det er din garanti for et flot og tilfredsstillende resultat.

Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på malerarbejde pris

Kundeservice er en vigtig del af vores arbejde, og derfor tilbyder vi altid dig som kunde et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde. Vi forstår, hvor vigtigt pris malerarbejde er for vores kunder og derfor udføres vores malerarbejde altid til faste priser, så du undgår at få ubehagelige ekstraregninger undervejs. Hos H.C. Andersens Malerfirma er et tilbud altid et fast tilbud.

Hos H.C. Andersens Malerfirma gør vi din maling til en god historie

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i malerarbejde. Vores kompetente og fagligt dygtige malere står klar til at hjælpe dig med netop dine opgaver. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores services, pris på malerarbejde eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 71 71 51 71 eller på mail info@hca-m.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud