HCA

Job hos H.c andersens malerfirma

Job som maler

Et job som maler byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, men man møder også en masse forskellige mennesker. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal have malet. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at snakke med folk, som man kommer ud til.

En god maler kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og han formår at fremstå professionel selv i udfordrende situationer. Dette gælder uanset, om det er en stor eller mindre service, der skal foretages.

Hvad indebærer et job som maler?

Et job som maler indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god maler fungerer som maler-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden, om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal malerne klare osv.

Jobbets indhold

Et job som maler har også andre afskygninger som f.eks. rengøring af kundens hjem. Hos. H.C. Andersens Malerfirma sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som maler hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Malerfirma går vi op i at vores malere er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye malere på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver vores malere de nødvendige midler til at beskytte ryg ved tunge løft og lignende, og dermed undgår vi unødige skader, mens vi er på arbejde. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som malere.


Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud